/Online afspraak maken
Online afspraak maken2019-03-01T11:39:27+00:00

Online afspraak maken

Via onderstaande agenda kunt u zelf rechtstreeks bij ons een afspraak inplannen.
Staat de reden van uw afspraak niet in het lijstje met ‘kies afspraaktype’, dan kunt u een afspraak maken via de telefoon of e-mail.
Wij verwelkomen u graag!

Cookiebeleid

Klein optiek plaatst alleen cookies voor analytische doeleinden. Hiervoor gebruiken wij Google Analytics waarmee we het gebruik van www.kleinonline.nl analyseren. Zo wordt er bijgehouden hoeveel bezoekers een bepaald onderdeel van de website bezoeken zodat Klein optiek weet welke (onderdelen) van de website populair zijn. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. De verkregen informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google verstrekt deze informatie ook aan adverteerders om inzicht in de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Google Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Disclaimer

Klein optiek besteedt de grootst mogelijke aandacht en zorg aan de gegevens en informatie die zijn geplaatst op haar website. De verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. Aansprakelijkheid Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Klein optiek kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Klein optiek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Klein optiek worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van Klein optiek. Verantwoordelijkheid De bezoeker van de site mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden zonder schriftelijke toestemming van Klein optiek. Klein optiek, juli 2015